Logo

Helsingin Rakennustoimihenkilöt ry

prologo

HRT ry on Pro-ammattiliiton yhdistys

PERHETAPAHTUMA Yhdistys järjestää 3.11.2018 Flamingo Spassa (Tasetie 8, K1 kerros, Vantaa) perhetapahtuman. Yhdistys tarjoaa max neljä lippua per jäsenperhe (2 aikuista ja 2 lasta tai 1 aikuinen ja 3 lasta). Ilmoittautuminen tilaisuuteen TÄSTÄ.
Uusi aikataulu:
- Ilmoittatuminen viimeistään 18.10.
- Arvonta, jos tulijoita enemmän kuin varattuja lippuja 19.10.
- Pääsyn varmistaminen spostilla jäsenille 19.10.
- Ilmoittautuminen ei ole siis tae, että jäsen perheineen pääsee tilaisuuteen.
- Lopullisen määrän ilmoittaminen Flamingoon 19.10.
 
TIETOSUOJASELOSTE PROn jäsenten henkilötietojen käisttely selviää Ammattiliitto PROn tietosuojaselosteesta (23.5.2018), jonka voit katsoa tästä.

YHDISTYKSEN NIMI Yhdistyksen nimi on muuttunut. TU on jäänyt nimestä pois, joten yhdistyksen uusi nimi on Helsingin Rakennustoimihenkilöt ry.

KEVÄTKOKOUS  Vuoden 2018 kevätkokous pidettiin 23.3.2018 Finlandia Park Hotellin kokoustiloissa. Kokouksessa valittiin mm. hallitus aikavälille kevät 2018 - kevät 2019. Kokoonpano HALLITUS -välilehdellä.

PROSTOORI ProStoori on Ammattiliitto Pron verkkomedia. Sivusto lupaa kertoa tarinat ja antaa vinkit työelämästä. ProStooriin pääset TÄSTÄ.

YHTEYSTIETOSI. Onko yhteystietosi kunnossa Proliitossa? Tulemme jatkossa tiedottamaan jäsentapahtumista ja kevätkokouksesta sähköpostilla (2-4 krt/vuosi). Haemme jäsenien yhteystiedot ProPlussassta, joten on tärkeää, että sähköpostisi on siellä oikein. ProPlussaan pääset osoitteesta www.proplus.fi

PRO RAKENTAJAT ON FACEBOOKISSA. Sinne linkki tässä.

ELIXIA/SATS Finland. Jäsenillä on mahdollisuus saada tukea kk-maksuihin, kun liittyy Elixiaan. Lisätietoa Petri Rauniolta, petri.raunio@yit.fi

KEILAUS. Keilausta Tikkurilan keilahallilla jatkunee syksyllä. Hallissa on käynnissä omistusjärjestelyjen muutos, joka voi vaikuttaa torstain vuoroihin.

PROPLUS. ProPlus on Proliiton toteuttama kokonaan uudenlainen sosiaalinen viestintä- ja palvelukanava jäsenille, aktiiveille, yhdistyksille ja liiton henkilökunnalle. Käy katsomassa ja kirjautumassa osoitteessa www.proplus.fi

HRT ry Olet Helsingin Rakennustoimihenkilöt ry:n kotisivuilla. Sivujen tarkoitus on antaa tietoa yhdistyksestä ja sen hallituksesta sekä tiedottaa yhdistyksen tapahtumista ja eduista. Osaan tapahtumista pystyy ilmoittautumaan vain näiden sivujen kautta. Lisäksi sivuilta löytyy yhteystiedot esim. keilausvuorojen vastaavalle sekä yhteyshenkilö, jonka kautta voit saada etuja liikuntaharrastukseen.

TOIMINTA Yhdistyksen toimintasuunnitelmassa on mahdollisuus resurssien puitteissa järjestää teatteri-iltoja keväällä ja syksyllä sekä Päivä Serena-kylpylässä keväisin.  

Kymmenen hyvää syytä liittyä PRO-liittoon. Katso lisätietoa Uutiset -sivultaCopyright © Helsingin Rakennustoimihenkilöt ry


Kotisivujen suunnittelu - TJ-Design